Pravna obavijest

Pravna obavijest

Zadnje ažuriranje: 1. studeni 2014.

Dobro došli na mrežne stranice tvrtke Abtei („mrežne stranice”).

Mrežnim stranicama upravlja tvrtka Omega Pharma Innovation & Development NV (u daljnjem tekstu “Omega”, “mi” ili “nama”).

Vaš pristanak i promjene pravne obavijesti
Pristupom mrežnim stranicama i njihovim korištenjem potvrđujete da ste pročitali ovu pravnu obavijest i da ste suglasni s njome.

Mrežne stranice, njihov sadržaj i ova pravna obavijest mogu se povremeno ažurirati ili mijenjati bez prethodne najave. Ako pristupate mrežnim stranicama ili ih koristite nakon takvog ažuriranja ili promjena, obvezujete se na ta ažuriranja ili promjene. Stoga vas molimo da povremeno pročitate ovu pravnu obavijest.

Dostupnost mrežnih stranica
Ove mrežne stranice dizajnirane su u skladu sa zakonima i propisima Europske unije, a namijenjene su samo stanovnicima Europske unije. Pristup ovim mrežnim stranicama može za određene osobe ili u nekim državama izvan Europske unije biti nezakonit. Ako pristupate ovim mrežnim stranicama izvan Europske unije, to činite na vlastiti rizik i odgovornost.

Sadržaj stranica ne zamjenjuje savjet liječnika
Ove mrežne stranice i njihov sadržaj prikazani su u općem obliku, a služe samo u informativne svrhe. Mrežne stranice i njihov sadržaj nisu namijenjeni niti se preporučuju kao zamjena za profesionalni savjet liječnika. Ništa sadržano na ovim mrežnim stranicama nije namijenjeno da bude, ili treba koristiti za medicinsku dijagnozu ili liječenje. Što se tiče zdravstvenog stanja ili liječenja uvijek zatražite savjet od svog liječnika ili drugog kvalificiranog pružatelja zdravstvenih usluga. Nikada ne zanemarujte savjet liječnika i nemojte oklijevati s traženjem savjeta zbog nečega što ste pročitali na ovim mrežnim stranicama.

Informacije o proizvodima i/ili uslugama
Informacije koje se nalaze na ovim mrežnim stranicama mogu se razlikovati od zemlje do zemlje, a nisu svi proizvodi ili usluge dostupni u svakoj zemlji. Poveznica na proizvod ili uslugu ne znači da su takav proizvod ili takva usluga dostupni u vašoj zemlji. Proizvodi i usluge na koje se upućuje na ovim mrežnim stranicama mogu podlijegati različitim regulatornim zahtjevima ovisno o zemlji. Ništa na ovim mrežnim stranicama ne može se tumačiti kao promocija ili oglas za proizvod ili uslugu koji nisu dopušteni u dotičnoj zemlji.

Autorska prava i korištenje informacija
Mrežne stranice i njihov sadržaj u vlasništvu su i pod kontrolom tvrtke Omega i zaštićeni su autorskim pravima. Možete pristupiti informacijama i preuzimati ih, što uključuje tekstove, slike, zvučne i video zapise, za svoju osobnu, ali ne i komercijalnu svrhu, ali nikakve promjene ili daljnje reproduciranje mrežnih stranica i njihovog sadržaja nisu dopušteni. Nije dopušteno distribuirati, mijenjati, prenositi, ponovno upotrebljavati ili ponovno objavljivati mrežne stranice ili bilo koji njihov sadržaj. Tvrtka Omega ne jamči da vaše korištenje informacija sadržani na ovim mrežnim stranicama ne krši prava trećih osoba. Osim ograničenog odobrenja za korištenje kao što je navedeno u ovom stavku, na mrežnim stranicama ili bilo kojem dijelu njihovog sadržaja nije vam odobrena nikakva dozvola ili neko drugo pravo.

Zaštitni znakovi
Zaštitni znaci, uslužni znaci, tržišni nazivi i komercijalan izgled proizvoda na ovim mrežnim stranicama zaštićeni su lokalnim i međunarodnim propisima. Nije dopuštena upotreba ničega od prethodno navedenoga bez prethodne pismene dozvole tvrtke Omega. Bez izričitog pismenog dopuštenja tvrtke Omega nije vam odobrena ili prenesena na vas bilo kakva licencija ili bilo kakvo pravo na takve zaštitne znakove, uslužne znakove, tržišne nazive ili komercijalan izgled proizvoda.

Izjava o ograničenju odgovornosti
Tvrtka Omega ulaže razumne napore da bi mrežne stranice i njihov sadržaj bili točni i ažurni; međutim, ne dajemo nikakve izjave niti ne jamčimo za točnost i potpunost mrežnih stranica i njihovog sadržaja.

MREŽNE STRANICE I NJIHOV SADRŽAJ DANI SU TAKVI KAKVI JESU. TVRTKA OMEGA NE JAMČI ZA POTPUNOST, TOČNOST, DOSTUPNOST, NEPOVREDIVOST ILI PRIKLADNOST MREŽNIH STRANICA ILI NJIHOVOG SADRŽAJA ZA ODREĐENU SVRHU. CHEFARO NE ZASTUPA NI NE JAMČI DA MREŽNE STRANICE I NJIHOV SADRŽAJ NE SADRŽE VIRUSE, CRVE ILI DRUGE KODOVE KOJI SU MOŽDA ZARAŽENI ILI DESTRUKTIVNI.
NI OMEGA NI BILO KOJA DRUGA TVRTKA GRUPE OMEGA PHARMA KAO NI BILO KOJA DRUGA STRANA UKLJUČENE U STVARANJE ILI UDOMLJAVANJE OVIH MREŽNIH STRANICA (HOSTING) ILI NJIHOVOG SADRŽAJA NISU ODGOVORNE ZA BILO KAKVU IZRAVNU, SLUČAJNU, POSLJEDIČNU, NEIZRAVNU ILI KAZNENU ŠTETU KOJA BI MOGLA PROIZAĆI IZ PRISTUPA OVIM MREŽNIM STRANICAMA ILI NJIHOVOM SADRŽAJU, NEMOGUĆNOSTI NJIHOVOG KORIŠTENJA, OSLANJANJE NA NJIH ILI BILO KAKVE POGREŠKE ILI PROPUSTA.
S OBZIROM DA NEKE NADLEŽNE INSTANCE NE DOPUŠTAJU ISKLJUČIVANJE ILI OGRANIČAVANJE ODREĐENIH JAMSTAVA I OBAVEZA, TA ISKLJUČENJA I/ILI OGRANIČENJA SE MOŽDA NE ODNOSE NA VAS.

Mjerodavno pravo i nadležnost suda
Svako potraživanje prava vezano uz ove mrežne stranice i njihov sadržaj podliježu belgijskom zakonu. Uporabom ovih mrežnih stranica pristajete na isključivu nadležnost belgijskih sudova.

Poveznice na druge mrežne stranice
Ove mrežne stranice mogu sadržavati upućivanja ili poveznice na druge mrežne stranice koje nisu pod nadležnošću tvrtke Omega i na koje se ne primjenjuje ova pravna obavijest. Ta upućivanja i poveznice omogućeni su samo radi vaše udobnosti i tvrtka Omega nije odgovorna za bilo kakvu štetu ili povredu prava koji mogu proizaći iz tih drugih mrežnih stranica, upućivanja ili poveznica na njih. Imajte na umu da ste sami odgovorni za svoj posjet drugim mrežnim stranicama.

Poveznice na mrežne stranice
Kadriranje, duboko povezivanje, zrcaljenje ili ponovno slanje mrežnih stranica ili njihovog sadržaja, kao ni citiranje ili uporaba cjeline ili dijelova mrežnih stranica ili njihovog sadržaja na mrežnim stranicama trećih osoba nije dopušteno bez prethodnog pismenog dopuštenja tvrtke Omega. Ako ste zainteresirani za povezivanje na naše mrežne stranice, molimo vas da nas kontaktirate na niže navedenu adresu.

Pravila o zaštiti privatnosti
Vaša uporaba ovih mrežnih stranica podliježe također našim Pravilima o zaštiti privatnosti.

Kontakt
U slučaju bilo kakvih pitanja vezanih uz ovu pravnu obavijest, slobodno nas kontaktirajte: info@omega-pharma.com

Omega Pharma Innovation & Development NV
Venecoweg 26
BE-9810 Nazareth

Diese Seite wurde mit Weblication® CMS erstellt